Pin It

Czy podawane jedzenie ze słoiczków małym dzieciom jest dobre? Na co zwracać uwagę przy wyborze gotowych dań? Z czego gotować domowe potrawy, żeby były w pełni wartościowe? Tego i wiele innych rzeczy, dowiesz się od naszego eksperta.

Iwona Wierzbicka to dietetyk kliniczny i trener personalny z bogatą wiedzą i doświadczeniem zawodowym. Specjalizuje się w diabetologii, alergologii, zdrowiu publicznym, immunologii klinicznej, kardiologii, pediatrii, gastroenterologii oraz onkologii klinicznej. Posiada szeroką wiedzę na temat diety dla sportowców oraz dla kobiet w ciąży i matek karmiących.lifetime (1)

 

Chcesz dowiedzieć się więcej o rozszerzaniu diety niemowlaka?
Zajrzyj tutaj:
Rozszerzanie diety niemowlaka – jak zacząć?

Tutaj dowiesz się wszystkiego o produktach najczęściej uczulających niemowlęta.
Co najczęściej uczula dzieci?

Twoje dziecko nie lubi warzyw?
Dziecko nie lubi warzyw? Bądź cierpliwa!

Chcesz wiedzieć więcej na temat metody BLW? Wejdź tutaj:
Baby Led Weaning – rewolucja w karmieniu

Doświadczenia różnych mam w wychowaniu maluchów, znajdziesz na Blogu Siostry Ani.

 

Jeśli uważasz ten artykuł za przydatny, podziel się nim z innymi.
Pin It
Pozostań też z nami w kontakcie:
- Polub nasz fanpage na Facebooku, a będziesz na bieżąco z najnowszymi artykułami i ciekawostkami ze świata parentingu
- Śledź nas na Instagramie. Znajdziesz tam ciekawe akcesoria dla dzieci, wartościowe książki i relacje z miejsc, w których bywamy :)
- Zapisz się do naszego newslettera. Jako pierwsza/pierwszy otrzymasz dostęp do najnowszych artykułów, konkursów i różnorodnych bonusów.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ